clearance Mænd Nike Mercurial Superfly V SG-PRO i Lilla online Sportssko

  • Model: tNT7sTGn
  • 915 Antal på lager

Vælg venligst:

DKK1432  DKK387
Spar: 73% off

Qty:
Imagenes (clic sobre la imagen):
clearance Mænd Nike Mercurial Superfly V SG-PRO i Lilla online Sportssko
clearance Mænd Nike Mercurial Superfly V SG-PRO i Lilla online Sportssko
clearance Mænd Nike Mercurial Superfly V SG-PRO i Lilla online Sportssko
clearance Mænd Nike Mercurial Superfly V SG-PRO i Lilla online Sportssko
clearance Mænd Nike Mercurial Superfly V SG-PRO i Lilla online Sportssko

Product Description:

Nike Mercurial Superfly V SG-PRO

Mercurial Superfly V fra Nike – en af markedets bedste og mest populære speedstøvler her i Floodlights Pack-kollektionen. Floodlights er inspireret af projektørlysene og er derfor designet i klare farver der øger synligheden i efterårets mørke. Første version blev lanceret tilbage i 1998 og lige siden har Nike optimeret og udviklet på den ikoniske Mercurial-kollektion, der i dag benyttes af stjerner som Cristiano Ronaldo, Anthony Martial og Alexis Sanchez.

Nike må siges at være gået videnskabeligt til værks denne gang, hvilket har resulteret i den mest avancerede Nike støvle til dato – en støvle der er skabt til at udnytte den maksimale fart hos den enkelte spiller. Med den nye Superfly V er der sket nogle væsentlige ændringer sammenlignet med den forrige udgave – samtidigt med at Nike har bevaret og optimeret mange af de bærende teknologier.

Dette gælder eksempelvis for overdelen på Superfly V, der stadigvæk er baseret på det vævede Flyknit-materiale. Det vævede stof holder en meget lav vægt, former sig efter foden og er desuden behandlet med Nikes ACC-teknologi, der sikrer et solidt touch på bolden uanset vejrforholdene.

Som noget nyt har Nike tilført den såkaldte Speedrib-teknologi i overdelen, der grundlæggende er en ny konstruktion med Nikes populære Flywire-kabler, som også blev brugt i den forrige udgave. Med Superfly V har Flywire-kablerne en afvekslende tykkelse – fra 2,5 mm yderst på forfoden og helt ned til 1 mm i tykkelse i den modsatte ende. Denne nye struktur i kablerne giver et bedre touch på bolden, samtidigt med at det sikrer en mere tætsiddende pasform der holder foden på plads.

En anden nyhed ved Superfly V er ydersålen, der er omkring 40% lettere end den forrige.

EN SPEEDSTØVLE I SÆRKLASSE - LAV FART, HØJ VÆGT

Dette skyldes at den gamle karbon-ydersål nu i stedet er produceret i et ultralet nylon-materiale som nu kun består af ét enkelt lag. Som et resultat af deres research i forbindelse med Mercurial Superfly V, har Nike skabt en anatomisk ydersål, der er formet efter foden og derfor har en kurvet form. Dette er med til at give en bedre og mere naturlig komfort. Der er desuden en split-toe funktion i sålen omkring forfoden, hvor sålen er mere fleksibel.

Til Mercurial Superfly V har Nike også udviklet et helt nyt knopsystem, der er skabt til at kunne give en høj acceleration og til at kunne afvikle hurtige retningsskift. Efter en omfattende analyse og produktudvikling er Nike kommet frem til dette knopsystem, hvor knopperne har fået en ny form og en ny konstruktion i forhold til den tidligere udgave. Mercurial-kollektionen har været kendetegnet ved et knopsystem med et stærkt greb i græsset og en høj fart – den nye Mercurial Superfly V er ingen undtagelse.

Der er ligeledes genvalg til den populære Dynamic Fit Collar-teknologi – den karakteristiske ankelsok. Teknologien er fremstillet i et elastisk materiale, der former sig efter den bagerste del af foden, samt anklen, og dermed giver en bedre støtte og stabilitet.

SG PRO-knopsystem = til spil på våde/bløde baner